Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Nafi Thiam Hoogspringen - Nafi Thiam behaalt zilver in hoogspringfinale op EK ... : Gouden nafi haalde het van haar concurrente.

Nafi Thiam Hoogspringen - Nafi Thiam behaalt zilver in hoogspringfinale op EK ... : Gouden nafi haalde het van haar concurrente.. Hoogspringen mag dan wel thiams favoriete onderdeel zijn, in nafi is echter heel kritisch op vlak van samenwerkingen en zegt enkel toe op merken die volledig in lijn liggen met haar persoonlijkheid. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden. De wedstrijdplanning van nafi thiam in aanloop naar tokio krijgt vorm. Nafi heeft al sinds zaterdag niet meer getraind.

Nafi thiam won het hoogspringen, maar dé prestatie kwam van de nieuwe chouchou van het belgische publiek: Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. Dat lieten de organisatoren weten via een persbericht. In deze omstandigheden is het heel moeilijk hoogspringen, vertelde thiam na afloop van haar wedstrijd.

Atni.be | Nafissatou Thiam Archives - Pagina 2 van 4 - ATNI.be
Atni.be | Nafissatou Thiam Archives - Pagina 2 van 4 - ATNI.be from www.atni.be
De kersverse europese kampioene op de zevenkamp haalde het al bij al gemakkelijk. Als mijn lichaam het toelaat, doe ik mee aan het hoogspringen. Op 13 augustus tekende nafi thiam voor een van de strafste prestaties uit de belgische atletiekgeschiedenis. Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden. 'rio 2016 was meer dan een succes. Olympisch kampioen nafi thiam heeft het hoogspringen gewonnen tijdens de ag insurance memorial van damme. Kimeli triomfeerde bovendien in een persoonlijk record (13:13.02). Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi).

Nafi thiam (derde in het hoogspringen) en isaac kimeli (winst in de 5.000 meter) zorgden voor de belgische exploten.

Nafi thiam behaalde gisteren nog zilver op het ek indoor in praag maar op de memorial van damme start ze in het hoogspringen. Nafi thiam won het hoogspringen, maar dé prestatie kwam van de nieuwe chouchou van het belgische publiek: Op 13 augustus tekende nafi thiam voor een van de strafste prestaties uit de belgische atletiekgeschiedenis. Nafissatou thiam is vrijdag als derde geëindigd in de hoogspringcompetitie op de memorial van in deze omstandigheden is het heel moeilijk hoogspringen, vertelde thiam na afloop van haar wedstrijd. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur. Thiam zal wel deelnemen aan het hoogspringen op de memorial van damme op 9 september. Ze is in topvorm dus, op de piste én in haar studeerkamer! Als mijn lichaam het toelaat, doe ik mee aan het hoogspringen. Olympisch kampioen nafi thiam heeft het hoogspringen gewonnen tijdens de ag insurance memorial van damme. Nafi thiam gaat dan toch niet deelnemen aan het olympisch hoogspringen. Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph: Nafi thiam maakt in talence haar rentree in de zevenkamp na een kuitblessure. Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller.

Op 13 augustus tekende nafi thiam voor een van de strafste prestaties uit de belgische atletiekgeschiedenis. Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph: Hoogspringen mag dan wel thiams favoriete onderdeel zijn, in nafi is echter heel kritisch op vlak van samenwerkingen en zegt enkel toe op merken die volledig in lijn liggen met haar persoonlijkheid. Nafi thiam staat morgen aan de start van de zevenkamp tijdens het wk atletiek met een imposant kapsel. Als mijn lichaam het toelaat, doe ik mee aan het hoogspringen.

Nafi Thiam leidt in de zevenkamp na wereldrecord op ...
Nafi Thiam leidt in de zevenkamp na wereldrecord op ... from images3.persgroep.net
Gaat thiam vol voor het hoogspringen? Thiam geeft forfait voor huldiging: Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Als mijn lichaam het toelaat, doe ik mee aan het hoogspringen. Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph: Met nafi thiam op de memorial knalt de begeestering uit de tribunes. Volgens sporza komen er deze ochtend maar liefst 12 belgen in actie zo staan de 60 meter horden, hoogspringen en kogelstoten op het programma. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020.

Nafi thiam liet weer van zich horen op de hypomeeting in götzis!

Thiam zal wel deelnemen aan het hoogspringen op de memorial van damme op 9 september. Zo start nafi thiam onder meer aan haar vijfkamp. Sportief kon ze in het hoogspringen de verhoopte muur van 2 meter evenwel niet slechten. Gaat thiam vol voor het hoogspringen? Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. In deze omstandigheden is het heel moeilijk hoogspringen, vertelde thiam na afloop van haar wedstrijd. Dat heeft de gouden medaille op de zevenkamp dinsdagavond laten weten. In het speerwerpen liet nafi thiam mag haar opmaken voor de 60 meter horden, het hoogspringen, het kogelstoten, het. Nafi heeft al sinds zaterdag niet meer getraind. Hoogspringen mag dan wel thiams favoriete onderdeel zijn, in nafi is echter heel kritisch op vlak van samenwerkingen en zegt enkel toe op merken die volledig in lijn liggen met haar persoonlijkheid. Nafi thiam won het hoogspringen, maar dé prestatie kwam van de nieuwe chouchou van het belgische publiek: Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. De kersverse europese kampioene op de zevenkamp haalde het al bij al gemakkelijk.

Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018. Ze is in topvorm dus, op de piste én in haar studeerkamer! Oefening 1 | de schotse sprong (slowmotion) канала tip van de meester. Nafi thiam (derde in het hoogspringen) en isaac kimeli (winst in de 5.000 meter) zorgden voor de belgische exploten. Thiam geeft forfait voor huldiging:

Nafi Thiam Hoogspringen - Sport Be : Cette vidéo est lue ...
Nafi Thiam Hoogspringen - Sport Be : Cette vidéo est lue ... from www.zomerspelen.org
Nafi thiam won het hoogspringen, maar dé prestatie kwam van de nieuwe chouchou van het belgische publiek: Kimeli triomfeerde bovendien in een persoonlijk record (13:13.02). Sportief kon ze in het hoogspringen de verhoopte muur van 2 meter evenwel niet slechten. Nafi thiam werd op de memorial van damme derde in het hoogspringen met 1m95. Volgens sporza komen er deze ochtend maar liefst 12 belgen in actie zo staan de 60 meter horden, hoogspringen en kogelstoten op het programma. Tom jenkins (sport photographer for the guardian and the observer). Oefening 1 | de schotse sprong (slowmotion) канала tip van de meester. Thiam geeft forfait voor huldiging:

De meeting in het franse montreuil op 1 juni kondigde donderdag de komst van de ze neemt er deel aan het hoogspringen.

Onze nafi thiam brak op weg naar haar zege in götzis een nieuw wereldrecord in het hoogspringen in de zevenkamp: Zo start nafi thiam onder meer aan haar vijfkamp. Sportief kon ze in het hoogspringen de verhoopte muur van 2 meter evenwel niet slechten. In het speerwerpen liet nafi thiam mag haar opmaken voor de 60 meter horden, het hoogspringen, het kogelstoten, het. Olympisch kampioen nafi thiam heeft het hoogspringen gewonnen tijdens de ag insurance memorial van damme. Op 13 augustus tekende nafi thiam voor een van de strafste prestaties uit de belgische atletiekgeschiedenis. Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden. Als mijn lichaam het toelaat, doe ik mee aan het hoogspringen. De kersverse europese kampioene op de zevenkamp haalde het al bij al gemakkelijk. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. Nafi thiam werd op de memorial van damme derde in het hoogspringen met 1m95.

De kersverse europese kampioene op de zevenkamp haalde het al bij al gemakkelijk nafi thiam. Nafi thiam won het hoogspringen, maar dé prestatie kwam van de nieuwe chouchou van het belgische publiek: